Internet en TV vergelijken & binnen 3 minuten geld besparen?

Internet en TV vergelijken: gratis en altijd 100% onafhankelijk! Bekijk snel hoe jij binnen enkele minuten zonder moeite kan besparen!

Gratis & onafhankelijk alle tv en internet aanbieders vergelijken

Alle informatie over internet en televisie overzichtelijk samen op één website

R

De ideale plek om internet en tv abonnementen & aanbieders online te vergelijken

Een internet en tv abonnement, een goede keuze

Op zoek naar een internet en tv abonnement? Groot gelijk, steeds meer mensen in Nederland kiezen er tegenwoordig vaak voor om een tv en internet abonnement af te sluiten. Toch is het nog steeds zo dat veel mensen maar weinig weten over dit soort pakketten, wel zo handig om er wat meer over te weten als je gaat vergelijken en vervolgens een nieuw internet en tv pakket gaat afsluiten. Zo vertellen we je hier alles, waar je bijvoorbeeld op moet letten tijdens het vergelijken en afsluiten, maar ook veel info over de verschillende tv en internet aanbieders.

Voortaan heb je als consument erg veel keus uit verschillende soorten internet en tv abonnementen en tegelijkertijd zijn er ook nog eens erg veel internet en tv aanbieders en verschillende pakketten zoals alles in 1. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen, zo worden internet en tv abonnementen een stuk goedkoper, maar wordt het wel lastig om het beste en goedkoopste internet en tv pakket te vinden door het grote aanbod.

Je hoeft je geen zorgen te maken, het is namelijk bij Internet2you mogelijk om het gehele aanbod van alle tv en internet aanbieders met elkaar te vergelijken op onder andere prijs, levertijd, zenderpakketten, internetsnelheden, eenmalige kosten en nog veel meer. Hierdoor is internet en tv vergelijken binnen enkele minuten gebeurd en krijg je een aanbod uit de vergelijker, geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Alle informatie over tv en internet & nog meer!

Internet en tv vergelijken is verstandig

Zoals net verteld is internet en tv vergelijken voortaan binnen enkele minuten gebeurd door de prijsvergelijker internet en tv. Het is dus niet meer nodig om het gehele aanbod van aanbieders langs elkaar te leggen, om vervolgens zelf te gaan kijken welke aanbieder en welk internet en tv pakket het goedkoopst en best is.

Dit is voortaan dus niet meer nodig door de komst van een vergelijkingssite internet en tv zoals internet2you, wat ervoor zorgt dat jij tijd overhoudt voor leukere dingen.

Tv en internet vergelijken is mogelijk middels de vergelijker waarmee je een postcodecheck kunt doen om jouw bereikbaarheid te checken, vervolgens kun je links de filters gebruiken om aan te geven wat het internet en tv abonnement moet bevatten.

De vergelijker gaat vervolgens met deze informatie direct op zoek naar het beste en tegelijkertijd het goedkoopste aanbod, dit betekent dat je altijd wegloopt met de beste gepersonaliseerde deal. Lees snel verder als je meer wilt weten over internet en tv aanbieders vergelijken!

Maar waarom dan tv en internet vergelijken?

Misschien vraag je jezelf wel af waarom internet en tv vergelijken een verstandige keus is voordat je daadwerkelijk ervoor kiest om te verlengen of over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag erg gemakkelijk, op de Nederlandse markt zijn tegenwoordig tal van aanbieders met elk hun eigen aanbod.

Dit betekent dat er een grote concurrentiestrijd gaande is tussen deze aanbieders waardoor het aanbod continu veranderd. Door te vergelijken krijg je direct een overzicht van het aanbod, waardoor je er uiteindelijk van bent verzekerd dat je wegloopt met een internet en tv abonnement die geheel op maat is.

Naast het grote aanbod zit er ook erg veel verschil tussen de internet en tv abonnementen die worden aangeboden. Om een voorbeeld te noemen biedt vrijwel iedere aanbieder voortaan interactieve televisie aan, echter zitten er grote verschillen tussen aanbieders met de mogelijkheden van interactieve televisie. Door te vergelijken kom je erachter waar je de beste mogelijkheden kunt krijgen en dus wegloopt met een internet en tv abonnement met de beste voorwaarden.

En tot slot een erg belangrijke; de prijs van de abonnementen. Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen zijn er flinke verschillen tussen de tv en internet pakketten prijzen van alle internet en tv aanbieders. Wij snappen dat er geen beginnen aan is om alle prijzen langs elkaar te gaan leggen, om deze reden hebben we een handige vergelijkingstool waar alle prijzen, aanbiedingen, mogelijkheden, abonnementen en specificaties zijn vermeld.

Hierdoor kun jij na de postcodecheck en het invullen van de filters binnen 5 minuten klaar zijn met het zoeken naar het beste en goedkoopste tv en internet abonnement.

Aandachtspunten tijdens internet en tv aanbieders vergelijken

Wanneer je gaat vergelijken is het natuurlijk wel van belang dat je weet wat je moet doen en waar je precies op moet letten. Hoe meer je over deze aandachtspunten weet, hoe gemakkelijker je het beste en goedkoopste tv en internet abonnement vindt.

Je hebt tijdens het vergelijken verschillende soorten factoren waarop je kunt letten zoals zenderpakketten, prijzen, mogelijkheden, bereikbaarheid, aanbieders en nog meer. Bij kennis van deze factoren ben je er zeker van dat je het voordeligste pakket voor jouw situatie gaat kiezen, we leggen ze hieronder nog even wat beter uit.

Aanbieders met elkaar vergelijken

Het komt vaak voor dat mensen al jarenlang zijn aangesloten bij dezelfde tv en internet aanbieder en nog graag ervoor kiezen om nog langer hierbij aangesloten te zijn. Dit is geen probleem als je tevreden bent, je kunt namelijk in de vergelijker met de filters aangegeven dat je alleen pakketten wilt inzien van de door jouw gekozen tv en internet aanbieder.

Is dit niet het geval dan kun je ervoor kiezen om alsnog alle aanbieders met elkaar te vergelijken, dit raden we dan ook altijd aan om tot de beste en goedkoopste deal te komen. Geld besparen via de vaste kosten is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Het komt namelijk helaas nog vaak voor dat mensen al jaren zijn aangesloten bij dezelfde provider en hierdoor maandelijks tientallen euro’s teveel betalen. Al met al raden we dus sterk aan om alle tv en internet providers met elkaar te vergelijken!

Kijk naar de verschillende zenderpakketten en HD-zenders

Tijdens het internet en tv abonnementen vergelijken is het een slimme keus om de verschillende soorten zenderpakketten en de mogelijkheden tot HD-zenders in de gaten te houden. De vergelijker helpt je hier een handje mee door de mogelijkheid om de filters hiervoor te gebruiken, je kunt namelijk aanvinken welke zenders je wilt ontvangen en welke hiervan in HD-kwaliteit geleverd moeten worden. Lekker makkelijk!

Maar tegenwoordig is televisie niet meer alleen zenders en wat betere kwaliteit, voortaan biedt namelijk vrijwel iedere aanbieder interactieve televisie aan waardoor er een stuk meer mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Om een paar voorbeelden te noemen kun je bijvoorbeeld voortaan door heel het huis en buiten de deur televisie kijken via een smartphone of tablet, maar ook andere functies zoals opnemen, begin gemist, terugkijken en video on demand zijn voortaan mogelijk door interactieve televisie.

In de vergelijker kun je met de filters aangeven van welke mogelijkheden je graag gebruik zou willen maken, vervolgens gaat de vergelijker op zoek naar een aanbod geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

De bereikbaarheid van jouw adres

Het is erg belangrijk om een postcodecheck internet en tv uit te voeren als je gaat vergelijken, dit kan natuurlijk gewoon bovenin de vergelijker. Maar waarom een postcodecheck doen vraag je jezelf misschien af? Het zit namelijk zo dat niet iedere aanbieder gehele dekking heeft in Nederland, zo kan het zomaar zijn dat je in sommige delen van het land de diensten niet kunt afnemen van bepaalde aanbieders.

Ook wordt er met de postcodecheck gekeken naar de mogelijkheden op jouw adres, zo wordt er gekeken naar welke soorten internetverbindingen je kunt ontvangen zoals glasvezel, ADSL of DSL. Dit is nodig omdat er op sommige adressen nog steeds geen glasvezel mogelijk is, door de postcodecheck te doen wordt er direct gekeken wat de mogelijkheden zijn voor jouw adres.

Het is vanzelfsprekend niet fijn om te denken dat je een geschikt pakket hebt gevonden met daarbij glasvezel, om er vervolgens achter te komen dat glasvezel op jouw adres niet mogelijk is.

De prijs van het internet en tv pakket

Tijdens het vergelijken is dit zoals je waarschijnlijk al verwacht een van de belangrijkste dingen, de prijs van het tv en internet abonnement. Je wilt niet teveel betalen voor een pakket en dat is zeer zeker begrijpelijk. Door gebruik te maken van de vergelijker zie je direct een overzicht van het aanbod, die geheel afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. In de vergelijker staat standaard de goedkoopste aanbieder bovenaan, echter betekent dit niet direct dat dit ook de beste keus is.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een internet en tv pakket uit de vergelijker krijgt met mindere voorwaarden in vergelijking met pakketten die wat duurder zijn. Het zou erg zonde om een goede deal op een paar euro extra mis te lopen. Wil je hulp krijgen bij het vaststellen van jouw persoonlijke voorkeuren zoals de internetsnelheid? Geen probleem klik op de help button en de vergelijker helpt je op pad bij het bepalen van de geschikte internetsnelheid.

Maar hoe werkt tv en internet vergelijken dan eigenlijk?

We hebben het hier de hele tijd over het vergelijken van aanbieders en verschillende abonnementen, maar misschien vraag je jezelf wel af hoe vergelijken internet en tv precies in zijn werk gaat? Wij snappen dit en hebben daarom hieronder een paar handige stappen die het vergelijken een stuk duidelijker maken.

Laten we beginnen met het vertellen dat onze vergelijker op internet2you altijd onafhankelijk werkt en gratis is. Wat dit eigenlijk inhoudt is dat wij geen afspraken hebben gemaakt met aanbieders van internet en tv pakketten over plekken in de vergelijker, dit betekent dus dat er geen een aanbieder wordt voorgetrokken. Tegelijkertijd ben jij ervan verzekerd dat het resultaat bovenaan in de vergelijker altijd de beste en goedkoopste deal is voor jouw persoonlijke situatie.

Stap nummer 1: ga je voor een tv en internet abonnement of toch met wat extra’s?

Een stappenplan begint vanzelfsprekend met stap nummer 1 en dus beginnen we hier ook. Voordat je gaat vergelijken is het belangrijk om na te denken over wat je wilt, momenteel zit je op de internet en tv pagina, maar het kan net zo goed zijn dat je graag een extra dienst zoals bellen wilt afnemen en dan beter voor een alles in 1 pakket kunt kiezen.

Bedenk van tevoren dus goed welke diensten je allemaal wilt afnemen, vervolgens kun je boven in de vergelijker aangeven welke diensten je wilt aannemen door deze aan te vinken. Klik je alleen internet en tv abonnementen aan, dan wordt er vanzelfsprekend door de vergelijker alleen gezocht naar dit soort pakketten die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Stap nummer 2: voer de postcodecheck internet en tv uit in de vergelijker

Wanneer je hebt besloten welke diensten je wilt gaan afnemen is het de bedoeling dat je bovenaan in de vergelijker de postcodecheck uitvoert. Maar wat is dit dan? Nou vrij gemakkelijk, je vult jouw postcode en huisnummer in en de vergelijker gaat direct op zoek naar de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn op jouw adres. Hierbij kun je denken aan de soort internetverbinding zoals glasvezel of de bereikbaarheid van de aanbieders.

Klinkt dit toch allemaal nog een beetje lastig en wil je graag meer informatie hierover? Klik dan onder de postcodecheck op ‘’hulp bij vergelijken’, vervolgens wordt alles nog een keer haarfijn en duidelijk uitgelegd. Vergelijk internet en tv om direct in te kunnen zien welke soort abonnementen en mogelijkheden er beschikbaar zijn voor jouw adres.

Stap nummer 3: het gebruik maken van de filters in de vergelijker

Als laatste stap is het de bedoeling dat je gebruik gaat maken van de filters links in de vergelijker. Er zijn verschillende filters waaruit je kunt kiezen en kunt activeren door de gekozen mogelijkheden aan te vinken. Je kunt hierbij denken aan filters voor de aanbieders, internetsnelheden, eenmalige kosten, levertijd, aantal HD-zenders, zenderpakketten en tv opties.

Qua tv opties heb je veel mogelijkheden zoals net verteld door de komst van interactieve televisie. Een aantal voorbeelden van mogelijkheden zijn begin gemist, opnemen, video on demand, programma gemist en de optie om overal in huis en buiten televisie te kunnen kijken met handige apps van de aanbieders.

Veel verschillende tv en internet aanbieders

Zoals we je net al hebben verteld en je waarschijnlijk al gezien hebt zijn er erg veel verschillende internet en tv aanbieders. Hierdoor lijkt het tijdens het zoeken naar een geschikt abonnement of je een speld in een hooiberg aan het zoeken bent. Aan de andere kant worden tv en internet pakketten van de aanbieders goedkoper doordat ze met elkaar proberen te concurreren.

Om dit probleem te verhelpen kun je altijd tv en internet aanbieders vergelijken om binnen enkele minuten de beste en goedkoopste deal te vinden tussen het grote aanbod.

We kunnen je alvast mededelen dat er wel degelijk veel verschil is tussen de aanbieders van internet en televisie pakketten. Vanzelfsprekend zijn er grote verschillen in de prijs van de pakketten, maar ook de voorwaarden en extra diensten in pakketten verschillen sterk van elkaar.

Om een voorbeeld te geven heb je bijvoorbeeld in de Nederlandse markt aanbieders zoals XS4ALL of Youfone, die bekend staan als prijsvechter, maar aan de andere kant heb je de wat duurdere aanbieders zoals T-Mobile en KPN.

Als we gaan kijken naar de verschillen in inhoud van de wat duurdere en goedkopere aanbieders, dan zien we wel degelijk grote verschillen. Vaak krijg je namelijk bij de duurdere internet en tv pakketten meer mogelijkheden zoals grotere zenderpakketten met HD-zenders, snellere internet snelheden en extra televisie opties. Dit is vaak niet het geval als je kiest voor het goedkoopste pakket.

Wat kost nou een tv en internet abonnement?

Een van de belangrijkste dingen als je kiest voor een abonnement voor langere tijd dan is het natuurlijk de prijs die je uiteindelijk maandelijks voor dit abonnement betaald. Om deze reden snappen we dat we vaak de vraag krijgen wat nou de kosten zijn van een tv en internet pakket.

Echter kunnen wij ook niet zeggen wat gemiddeld de kosten zijn van een internet en tv pakket, wel kunnen we je vertellen dat de kosten worden opgebouwd aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je bijvoorbeeld voor extra snel internet met een groot zenderpakket, dan betaal je hiervoor maandelijks extra. Doe je dit dan weer juist niet ben je een stuk goedkoper uit.

Wil je toch graag weten wat nou precies een internet en tv abonnement kost? Maak dan gebruik van de vergelijker, vul de postcodecheck en de filters in en vervolgens gaat de vergelijker op zoek naar het beste en goedkoopste aanbod, geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en bereikbaarheid op jouw adres.

Internet en tv abonnement afsluiten

Nadat je zelf hebt georiënteerd en het gehele aanbod hebt vergeleken om erachter te komen welk pakket het voordeligst is het de bedoeling dat je het abonnement gaat afsluiten. Tv en internet afsluiten, ofwel een internet en tv abonnement afsluiten is tegenwoordig binnen enkele minuten gedaan door de handige overstapservice, zo wordt alles geregeld tussen jouw nieuwe en oude provider.

Internet en tv afsluiten wordt mogelijk door in de vergelijker op bekijken te klikken, vervolgens wordt je doorgestuurd naar de door jouw gekozen aanbieder om hier een internet en tv abonnement af te sluiten. Bij de aanbieder is de volgende stap om jouw persoonlijke gegevens achter te laten zodat de overstap volledig door jouw nieuwe aanbieder geregeld kan worden.

Vind je tv en internet afsluiten toch nog een beetje lastig? Geen probleem, je kunt namelijk altijd contact opnemen met de klantenservice die jou hier maar al te graag mee wil helpen!

Hoe werkt overstappen internet en tv?

Je weet onderhand wel dat er erg veel aanbieders zijn met elk hun eigen aanbod, dit kan tegelijkertijd ook betekenen dat je op het moment aangesloten bent bij een andere aanbieder en er nu achter komt dat je bij een andere aanbieder een stuk voordeliger uit bent, overstappen internet en tv is dan de oplossing. Wil je meer weten over overstappen internet en tv? Lees dan snel verder, we vertellen er hieronder meer over!

Wil je overstappen of een nieuwe aansluiting voor jouw nieuwe huis? Geen probleem, dit is binnen enkele minuten geregeld. In de vergelijker heb je als het goed is gekeken en ben je een andere aanbieder tegengekomen, je kunt vervolgens op bekijken klikken en jouw gegevens bij de door jouw gekozen aanbieder achterlaten.

De volgende stap is dat jouw nieuwe aanbieder jouw huidige contract gaat opzeggen, waarmee de overstap is geregeld. Door de geweldige overstapservice waar vrijwel alle aanbieders bij zijn aangesloten heb je geen dag zonder internet!

Let er echter wel op dat er aan overstappen risico’s verbonden kan zijn. Een overstapboete kan worden gegeven als het huidige contract bij een overstap nog niet afgelopen is. Geen paniek, er zijn veel aanbieders die graag deze boete betalen om jou als nieuwe klant in te lijven. Ook heb je na het overstappen internet en tv abonnement nog 14 dagen bedenktijd.

Internet en tv aanbieding, hoe zit het?

Zoals we allemaal weten als Nederlanders zijn we gek op leuke acties en zo dus ook op tv en internet aanbiedingen. De internet en tv aanbiedingen kunnen je bijna niet ontgaan zijn door de vele reclames op televisie en social media. Internet en tv aanbiedingen die worden uitgegeven door aanbieders zijn natuurlijk voordelig voor ons als consument, zo kun je naast het vinden van het beste en goedkoopste pakket ook nog vaak eens profiteren van geweldige internet en tv acties.

Een internet en tv aanbieding, misschien vraag je jezelf af in welke vorm dan een aanbieding? Over het algemeen zijn er best wat verschillende soorten kortingen, zo kun je bijvoorbeeld tv en internet aanbiedingen verwachten in de vorm van welkomstkortingen, extra premium zenders in het zenderpakket, korting op de maandelijkse betaling of een vette tablet.

Ben je nu benieuwd geraakt naar aanbiedingen internet en tv? Geen probleem, in de vergelijker kun je direct alle actuele en huidige tv en internet aanbieding vinden om deze vervolgens op voorwaarden met andere aanbiedingen te vergelijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je het voordeligste pakket hebt uitgekozen, met daarbij ook nog eens een leuke internet en tv aanbieding.

Goedkoopste internet en tv abonnement op dit moment?

Als je gaat vergelijken dan staan standaard de goedkoopste abonnementen afgestemd op jouw wensen bovenaan. Helaas kunnen wij geen eenduidig antwoord geven op de vraag welk abonnement dan ook echt het goedkoopst is, dit is namelijk sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en bereikbaarheid van het adres. Zo ben je bijvoorbeeld een stuk duurder uit met een glasvezel internet verbinding en is er een andere goedkoop internet en tv abonnement, dan die voor iemand die een ADSL verbinding kiest.

Wil je graag toch meer informatie over goedkope internet en tv mogelijkheden? Ga dan eens kijken naar onze gids hierover, je kunt hier erg veel informatie vinden over hoe je de zoektocht naar de goedkoopste het best kunt aanpakken. Ook kun je hier direct de goedkoopste aanbieders met elkaar vergelijker om na enkele minuten weg te lopen met de beste deal.

De beste internet en tv provider, wie is het nu?

Er zijn erg veel aanbieders die internet en tv pakketten aanbieden, dit betekent tegelijkertijd ook dat het lastiger wordt om te bepalen welke aanbieder daadwerkelijk de beste van allemaal is. Net zoals bij de zoektocht naar de goedkoopste is de beste internet en tv provider voor jou ook weer afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kan het zijn dat je per se glasvezel verbinding wilt waardoor al een hoop aanbieders afvallen en dus niet de beste zijn.

Je kunt een vergelijking maken om erachter te komen welke aanbieder het best is voor jouw situatie. Wil je graag meer weten over de beste internet en televisie aanbieder? Mooi, we hebben namelijk een gids gemaakt met daarin alle informatie over hoe jij het best de beste aanbieder voor jezelf kunt kiezen.

Misschien ook wel interessant voor jou? Klik op de buttons om meer te lezen!