Beste internet provider, kom er nu achter wie!

jul 21, 2019 | Internet | 0 Reacties

beste internet provider

De beste internetprovider kan soms nog wel eens lijken op het vinden van een speld in een hooiberg. Dit komt namelijk door het enorm grote aanbod van internet pakketten en dit komt weer doordat er steeds meer internet aanbieders op de markt komen.

Omdat veel mensen het lastig vinden om de beste internet providers te vinden willen wij je hier graag mee helpen, zo bieden wij jou onafhankelijk advies en de mogelijkheid om het gehele aanbod met elkaar te vergelijken om tot het beste internet te komen.

Het is vanzelfsprekend dat iedereen wil genieten van een geschikt internetpakket en dit is verzekerd bij de beste internet provider. Helaas is het vaak niet mogelijk om te kiezen voor het goedkoopste internet pakket als je tegelijkertijd ook het beste pakket wilt aanschaffen. Het zit namelijk zo dat je voor het beste internet vaak wat meer geld moet betalen dan voor een goedkoop internet pakket.

Doordat je wat extra betaalt krijg je hiervoor veel extra mogelijkheden en ben je verzekerd van altijd stabiel en snel internet. Al met al komt het er dus op neer dat de prijs/kwaliteit verhouding voornamelijk bepaalt wie de beste provider internet is.

Houdt er ook rekening mee dat wij geen eenduidend antwoord kunnen geven op wie daadwerkelijk de beste internet aanbieder is, dit is namelijk sterk afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden op jouw adres. Wil je bijvoorbeeld glasvezel, dan heb je een andere beste aanbieder dan iemand die graag een ADSL verbinding wil afnemen. Lees snel verder als je erachter wilt komen welke aanbieder het best is voor jouw persoonlijke situatie.

De beste internet providers, hoe worden deze dan vastgesteld?

We krijgen vaak de vraag hoe dan eigenlijk wordt vastgesteld wie de beste internet provider is. Wel zo fijn om te weten als je er zeker van wil zijn dat je ook daadwerkelijk voor de beste internet aanbieder kiest. We hebben je zojuist al eventjes verteld dat voor ieder huishouden een andere beste internet provider bestaat, hierom is het erg belangrijk dat je voordat je een vergelijking gaat maken bepaald welke diensten en mogelijkheden je wilt afnemen, vervolgens kan de vergelijker direct het beste aanbod vinden.

Het is slim om jezelf een aantal vragen te stellen voordat je daadwerkelijk een pakket gaat afsluiten. Wil je bijvoorbeeld graag snelle internet snelheid? Wil je dezelfde downloadsnelheid als uploadsnelheid? Welke internetverbinding wil je gebruiken? Heb je alle antwoorden op deze vragen al dan wordt het vergelijken een stuk gemakkelijker. We leggen je hieronder even uit hoe het precies in zijn werk gaat.

De bereikbaarheid

Alle beste internet providers worden allereerst bepaald aan de hand van jouw adres, dit wordt bekeken door de vergelijker wanneer je de postcodecheck hebt uitgevoerd. Het zit namelijk zo dat niet iedere aanbieder in Nederland hun diensten in elk deel van Nederland kan leveren. Om deze reden vallen er vaak al een aantal aanbieders af waardoor de beste internet provider nog sneller is gevonden. Om de beste aanbieder te bepalen wordt er nog naar meer factoren gekeken zoals de internetsnelheid, bereikbaarheid, prijs, klantenservice en levering van diensten.

Wil je dus graag nu al direct weten welke provider voor jou het best is, ga dan naar de vergelijker en vul de postcodecheck en filters in. De internetvergelijker zal direct op zoek gaan naar het beste internet abonnement voor jouw persoonlijke situatie.

Wie is dan de beste internet provider?

De vraag waar natuurlijk iedereen antwoord op wil hebben is: ‘’Welke aanbieder is dan echt de beste?’’. Zoals je nu waarschijnlijk wel weet is er voor ieder huishouden een andere beste internet aanbieder, maar toch kun je uit klantervaringen en reviews vaak wel bepalen welke providers daadwerkelijk de beste zijn. Het is dus verstandig om te stellen dat er meerdere beste internet providers bestaan.

Het is dus beter om op zoek te gaan naar de provider die over het algemeen goed presteert, dit kun je zoals net verteld makkelijk doen door te zoeken naar ervaringen en reviews van deze providers. Ook de klantenservice van de providers zijn erg belangrijk. Wil je hier graag meer over weten dan kun je altijd reviews lezen over elke internet aanbieder die wij vergelijken met elkaar.

Bij het bepalen van de beste internet provider is het niet de bedoeling dat we alleen kijken naar wat wij ervan vinden. Er zijn namelijk genoeg andere partijen die goed zijn in het onderzoek en bepalen van de beste internet providers, voorbeelden hiervan zijn Tweakers of de Consumentenbond.

Als we gaan kijken naar de nieuwe testresultaten en die van andere partijen, dan is het duidelijk dan KPN internet weer al beste naar boven komt. Met de rest op deze pagina zullen we dus wat meer aandacht besteden aan deze specifieke aanbieder.

Wat komt uit de test van Tweakers & Consumentenbond

We hebben je zojuist verteld dat er onderzoeken worden gedaan naar de beste internet providers en dat wij hier niet de enige in zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de prijsuitreikingen door Consumentenbond en Tweakers aan de beste internet providers.

De testresultaten worden bij de Consumentenbond verzamelt middels gebruik van een vragenlijst die klanten iedere maand invullen. Bij Tweakers wordt er op jaarlijkse wijze gewerkt door een jaarlijkse poll af te nemen onder klanten van internet aanbieders. Om de testresultaten wat overzichtelijker te maken hebben we ze hieronder onder elkaar gezet.

De beste internet pakketten

Wanneer je aan het kijken bent naar mogelijkheden om internet af te nemen, dan heb je verschillende opties, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een alles in 1 pakket met internet of internet met televisie, maar ook alleen internet abonnementen. De vraag is dan natuurlijk welke aanbieder de beste internet abonnementen aanbiedt. Uit de testen van Consumentenbond en Tweakers is gebleken dat T-Mobile op nummer 1 staat, hier stemmen wij mee in doordat dit ook uit ons onderzoek is gebleken. De twee andere plekken zijn bestemd voor KPN en XS4ALL.

  1. T-Mobile internet
  2. XS4ALL internet
  3. KPN internet

Heb je besloten om te kiezen voor een alleen internet pakket besef dan wel dat dit vaak niet de goedkoopste keuze is. Vaak kun je namelijk flink wat meer geld besparen door te kiezen voor een alles in 1 pakket waardoor je alle diensten bij een aanbieder afneemt. Doe altijd een vergelijking om erachter te komen welke beste internet aanbieder er voor jou is.

Hoe kies je de beste internet provider?

Voor ieder huishouden in Nederland bestaat een beste internet aanbieder en dit is dan ook voor ieder huishouden anders. Maar hoe vind je dan precies de beste internet provider voor jouw persoonlijke situatie? Wij hebben hiervoor een aantal handige stappen opgesteld die je handig kunt gebruiken bij het zoeken. We raden je eigenlijk altijd aan om deze stappen te ondernemen voordat je daadwerkelijk gaat vergelijken en de postcodecheck gaat invullen. Het is namelijk zo dat je met deze stappen direct weet welke mogelijkheden en diensten jou pakket moet bevatten.

Ga voor jezelf na wat voor soort internet je wilt ontvangen. Ga je bijvoorbeeld voor het snelle glasvezel, kabel of een ADSL verbinding? Op de website kun je hier meer informatie over vinden om uiteindelijk de beste keus te maken, ook kun je in de vergelijker hiermee hulp krijgen door op de help button te klikken.
Als tweede is het belangrijk dat je gaat bepalen welke internetsnelheid jij op jouw adres wilt ontvangen.

Hoe meer mensen gebruik maken van het internet, hoe sneller internet je nodig hebt. Heb je op het moment goed werkend internet thuis, dan kun je altijd een snelheidstest op internet doen om precies te weten welke internetsnelheid het best is voor jouw situatie.

Ga je uiteindelijk voor een alleen internet pakket of toch voor een combinatie met diensten middels een alles in 1 pakket of internet en tv pakket.
Doe de postcodecheck om mogelijkheden op jouw adres te checken en vul de filters in om de beste internet aanbieder te vinden.

Als je antwoorden hebt op deze vragen wordt vergelijken een stuk gemakkelijker en kun je de postcodecheck gaan gebruiken. Vervolgens gaat de vergelijker op basis van de postcodecheck en de filters op zoek naar het beste internet pakket, geheel gepersonaliseerd.

Nog even over de beste internet provider KPN

Zoals we je net hebben verteld is er uit de testen gekomen dat KPN als beste internetprovider 2018 en 2019 uit de test is gekomen. Helaas kunnen we je niet mededelen dat KPN valt onder een van de goedkopere aanbieders, zo betaal je vaak wat meer maandelijks om gebruik te kunnen maken van de diensten van KPN.

Daartegenover valt er over de kwaliteit en service van KPN weinig te klagen, zo heb je altijd stabiel en snel internet en wordt je altijd goed geholpen met vragen bij de klantenservice. Je krijgt dus zeker waar voor je geld als je internet afneemt bij internet aanbieder KPN.

Kwaliteit is erg belangrijk tijdens het kiezen

We hebben je al verteld dat als je op zoek gaat naar de beste internet providers dat de prijs niet het belangrijkste is, kwaliteit is namelijk een stuk belangrijker.

Vaak betaal je wat meer maar hiervoor krijg je wel extra mogelijkheden en altijd goede hulp van de klantenservice. Ook belangrijk is natuurlijk de kwaliteit die je geleverd krijgt, zo heb je vrijwel nooit last van storingen en altijd een betrouwbare en stabiele internetverbinding.

Ben je na het lezen nou benieuwd naar wie de beste aanbieder voor jouw huisadres is? Geen probleem, doe de postcodecheck en vul de filters in om erachter te komen wat het aanbod van KPN is op jouw adres.

Natuurlijk is het niet verplicht om alleen te kijken naar de pakketten van KPN, zo worden alle aanbieders onafhankelijk met elkaar vergeleken en komt er een aanbod naar voren wat het beste is voor jouw situatie.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Video’s die handig van pas kunnen komen